Bețiv căzut în râpă, deranjat de salvatori

O femeie a sunat luni seara la 112, îngrijorată fiind că un bărbat a căzut într-un șanț foarte abrupt la Tâlvești, în județul Gorj. Gemetele care se auzeau au speriat-o pe femeie.

Salvatorii ajunși la fața locului l-au văzut pe bărbat într-o râpă adâncă de câțiva metri. “Omul se vedea în prapastia de câțiva metri, dar nu mai mișca. Băieții coboară cu tot echipamentul pregătiți să facă tot ce pot pentru a-i salva viața bietului om. Era cu fața în jos și îi sunt verificate semnele vitale. Omul începe iar să geamă și cu mare grijă este întors cu fața în sus. Acum apare surpriza! Omul nostru duhnea bine a alcool și, dintr-o dată, își revine complet. Nu-l mai doare nimic. Probabil nici nu-l duruse vreodată, iar probabil gemetele proveneau de la efectul alcoolului care ajunsese într-o cantitate mare în sângele domnului și-i afectase creierul”, este relatarea făcută pe pagina de facebook a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Bărbatul chiar s-a enervat când a văzut atâtea echipaje de salvare pe lângă el. A refuzat să fie transportat la spital, astfel că salvatorii l-au pus pe traiectorie și au sperat să ajungă acasă cu bine.

Vizualizări: 2,958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: