Horoscop

Valabil pe 11/12 iulie

Berbec: Se poate să vă mutaţi pentru câteva zile altundeva şi să petreceţi un timp departe de casă, fie cu treaba, fie la relax. Poate v-aţi propus să mai “luminaţi” câte-un colţ de casă, debarasaţi o încăpere de lucrurile care stau degeaba şi o să eliberaţi locul să puteţi respira, să fie aerisit.

Taur: Poate plecaţi într-o plimbare cu rudele apropiate, cu nepoţi, veri, fraţi, surori şi o să revedeţi nişte locuri care vă trezesc amintiri plăcute. Încă mai sunt acte care-aşteaptă să fie semnate, poate va trebui să semnaţi un contract, dar să nu pierdeţi din vedere condiţiile - de bază - la care ţineţi.

Gemeni: Se poate să vă cumpăraţi o casă pe care s-o plătiţi în rate, cu bani de la bancă, dar se poate şi să vă mutaţi în chirie pentru o perioadă scurtă de timp. Se poate să prelungiţi un contract, dar există şi variante să vă duceţi la bani mai mulţi - fie un contract nedeterminat, fie în regim de colaborare.

Rac: Se poate să plecaţi pe undeva la odihnă, dar aţi putea şi lucra de-acolo, dacă vă prieşte, c-o să fie mai relaxant. Se obseva nişte reuşite, sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit mai demult şi or să se-mplinească, o s-aveţi prilejul să vă relansaţi în carieră, pe scenă socială.

Leu: Poate-aveți o perspectivă specială legată de studii, să va înscrieti la nişte cursuri, să urmaţi şi online o facultate sau alt gen de şcoală. Vă pregătiţi de o plecare în vacanţă şi faceţi o rezervare, daţi şi un avans, că poate n-aveţi curaj să ajungeţi fără siguranţa unui loc de cazare.

Fecioară: E posibil să vă pice cineva cu tronc şi să vă doriţi o relaţie dacă sunteţi liberi de contract de căsătorie. Aveți o întrevedere cu cineva care vă poate da ceva de lucru şi o să vedeţi cum staţi cu timpul şi cu banii şi-o să acceptaţi dacă e convenabil.

Balanță: Se poate să fiţi mai creativi, şi în privinţa activităţilor de la slujbă, şi a celor din particular, pentru că aveţi inspiraţie. Poate va trebui să vă daţi OK-ul pentru o colaborare, dacă o să fiţi mulţumiţi cu banii şi cu restul condiţiilor ca să merite efortul c-aşa, de lucru mai aveţi.

Scorpion: E cineva de departe care v-aşteaptă şi o să faceţi cumva să vă-ntâlniţi - măcar îi ziceţi persoanei să vină ea. Poate-abia acum o să puteţi pleca într-o vacanţă c-oti fi schimbat biletele şi-o să vă prindă bine să luaţi o gură de aer, să faceţi baie în mare.

Săgetător: O revenire la vremuri mai bune în dragoste, animozităţile au dispărut şi o să formaţi un cuplu stabil. E un moment bun să vă mai şi odihniţi, poate apar ceva semnale că organismul va da de veste că e un dezechilibru pe undeva şi e de-ntrebat medicul din ce cauză.

Capricorn: O să refaceţi nişte acte, mai cereţi o semnătură, vreo autentificare să vă puteţi folosi de drepturile pe care le-aveţi. E bine să vă mai şi destindeţi, daţi o fugă măcar într-o staţiune turistică dacă nu puteţi pleca în concediu c-aveţi de dat bani în altă parte.

Vărsător: Se întrevede un proiect nou la serviciu, poate fi şi ceva-nceput la un moment dat şi o să fie cu success - în timp, aşa. Apar cheltuieli neprevăzute şi o să scoateţi din banii puşi de-oparte - tocmai pentru astfel de situaţii, după care, cu prima ocazie, îi puneţi la loc.

Pești: O să fiţi mai inventivi şi o să faceţi lucrurile, altfel - ca să ieşiţi din nota obişnuită, să vă reinventaţi. O apariţie surpriză, va caută cineva care va scoate la cafea să împărtăşiţi impresii, momente fericite din viaţa voastră şi o să fie un debut de relaţie poate.

Vizualizări: 1,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: