Bibliotecara din Albeni a fost dată afară

Mariela Borcan, bibliotecara din Albeni, şi-a pierdut funcţia. Femeia susține că nu a primit nicio explicație din partea conducerii primăriei. A fost invitată de către jurista instituției pentru a primi decizia de încetare a contractului de muncă. Mariela Borcan lucrează de 24 de ani la biblioteca din Albeni și spune că nu va avea din ce să-și câștige existența.

„Ce să fac acum? O să muncesc prin gospodărie și de aici să-mi câștig traiul. Nu am unde să mă duc. Am transmis toate documentele către președintele Sindicatului Forța Legii din Craiova. Dumnealui va deschide procesul și mă va reprezenta în instanță. Am fost dată afară abuziv. Nu am apucat să-mi iau nici obiectele personale de la Căminul Cultural. Eu am acolo mai multe costume populare ce îmi aparțin și nu le-am putut lua pentru că mi s-a subminat activitatea. Am fost dată afară într-un mod abuziv. Ce s-a întâmplat la Albeni nu a fost decât un barbarism, tiranism”, ne-a spus, revoltată, Mariela Borcan.

Femeia a trimis și o petiție către Parlamentul României în care acuză abuzuri care s-ar comite la Primăria din Albeni. Deja, edilul Ionuț Stan este cercetat penal pentru purtare abuzivă, iar mai mulți angajați au făcut sesizări către Prefectură, Parchet sau ITM.

Vizualizări: 2,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: