Bilete de tratament pentru pensionari. Destinațiile disponibile!

Casa Județeană de Pensii Gorj a primit biletele pentru tratament balnear pentru seria cu dată de intrare în perioada 30 august-2 septembrie. În total, sunt disponibile 111 bilete. 74 sunt pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București, iar diferența la alți prestatori de servicii din domeniu.


Cele mai multe bilete de tratament sunt pentru stațiunile Bala (34) și Olănești (18). Din cele 111 bilete aferente acestei serii, 107 bilete de tratament au fost alocate, așa cum se procedează de obicei, automat, în funcție de punctajul obținut. Biletele vor fi distribuite până în data de 23 august.
„În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.
Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal, titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear”, transmit reprezentanții Casei Județene de Pensii Gorj.

Vizualizări: 2,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: