Blocul lui Dragnea din Mamaia

În valiza cu documente despre afacerile lui Dragnea apar şi schiţele unei vile din Mamaia. Jurnaliştii de la „Adevărul” au reuşit să găsească vila cât un bloc, despre care vecinii ştiu că este a lui Dragnea. Joi, cu ocazia conferinţei susţinute la Parlament, reporterul Digi24 Cristian Andrei l-a întrebat pe preşedintele PSD dacă a încasat de pe urma imobilului de la Mamaia bani sau alte foloase materiale. „Nu am încasat nicio chirie”, a răspuns Dragnea. „Sau alte avantaje...”, a continuat reporterul Digi24. „Nu am încasat nicio chirie”, a repetat liderul PSD.

„Nu ştiu. Ştiu că acolo începusem cam prin 1900 toamna o construcţie, o construcţie pe care, în 1900 iarna, am vândut-o. Ce s-a întâmplat după aia nu mai ştiu”, a mai spus Liviu Dragnea, refuzând să dea mai multe detalii. „Citiţi mai multe penibilităţi din valiză şi vă luaţi informaţiile de acolo”, a spus liderul PSD.

Valiza cu zeci de mii de documente este în redacţia Rise Project. Cei de acolo au fost avertizaţi de o instituţie a statului că riscă o amendă de 20 de milioane de euro dacă nu spun cine le-a dat valiza şi ce conţine aceasta. (A.A.)

Vizualizări: 1,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: