Cîmpeanu, cotat fără şanse în faţa lui Romanescu

Primarul din Runcu, Adi Cîmpeanu, este luat în calcul pentru o candidatură la Târgu Jiu din partea PSD. Cîmpeanu şi-a câştigat mandatul cu peste 90% din voturi la Runcu, dar adversarii politici nu îi dau şanse la Târgu Jiu. „Numele vehiculate până acum în mass media pentru o candidatură la Primăria Târgu Jiu din partea PSD nu au nici măcar 10% şanse să câştige. Nici Adi Cîmpeanu nu l-ar putea învinge pe Marcel Romanescu şi cred că este şi el conştient de acest lucru”, a spus preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, la Radio Infinit.

La rândul lui, vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Grivei, crede că Romanescu va fi primar pentru încă patru ani din 2020 încolo, dar fiecare partid trebuie să îşi pună candidat. „Este exclus să câştige Adi Cîmpeanu, nu este cunoscut prea bine în Târgu Jiu, locuieşte în Runcu, ar fi greu să câştige încrederea cetăţenilor din Târgu Jiu”, a spus Grivei.

Vicepreşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a spus că nu vrea să comenteze prea mult. „Este o alegere nu tocmai fericită. Îl cunosc foarte bine. Doar atât pot să spun deocamdată. Dacă va fi candidat, o să spun mai multe”, a spus Iordache la postul de radio, adăugând că „sunt colegii noştri de alianţă şi nu vrem să fim răutăcioşi”. (A.A.)

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: