Ofertele cele mai ieftine pentru mașini hibride în România

Industria auto este în creştere pe segmentul electrificării dar prețurile mașinilor noi cu această tehnologie rămâne ridicat. Lipsa componentelor și războiul din Ucraina au redus considerabil oferta și cei care vor o astfel de mașină au de așteptat multe luni până la livrare.

Printre cele mai ieftine mașini cu propulsie hibrid disponibile în România se numără şi Suzuki Swift. Acesta este un model al companiei nipone cu un preț de pornire prin Programul Rabla de 10.680 de euro. Ca și în cazul Suzuki Ignins sub capotă are un sistem de propulsie mild hibrid, iar autoturismul dispune de același motor.

Fiat 500 este citadina italiană care are sub capotă un motor de 1,0 litri cu 70 CP și folosește tot tehnologia mild hibrid. Prețul de pornire pe piața de la noi după reducerile din Rabla 2022 este de aproximativ 12.300 de euro.

Kia Rio este cel mai accesibil model al companiei asiatice şi dispune de un sistem mild hibrid asociat cu un motor de 1,0 litri cu o putere de 100 CP. Prețul de pornire pentru Kia Rio după aplicarea reducerilor este de 13.604 euro.

Mazda2 este primul model al companiei dotat cu sistem de propulsie hybrid și a fost lansat prezentat oficial la finalul anului trecut. Sub capotă Mazda 2 are un motor cu trei cilindri pe benzină cu capacitatea de 1490 cmc și alături de un propulsor electric oferă o putere totală a sistemului de 116 CP și în acest caz asta avem la dispoziție un sistem de propulsie full hibrid. Mazda2 Hybrid poate fi cumpărată prin Programul Rabla cu un preț de pornire de la 16.390 de euro.

Vizualizări: 921

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: