Bobu: PSD nu rezista 20 de ani fără înţelegeri cu opoziţia

Nicolae Bobu, consilier local al PNL Târgu Jiu, a comentat cu amărăciune dezvăluirile făcute de vicepreşedintele liberal Gheorghe Grivei şi fostul vicepreşedinte Puiu Diaconescu. Cei doi au povestit în 2018 cum şi-au dat votul în 2004 pentru Ion Călinoiu, deşi PSD nu avea majoritate, punând bazele unei lungi domnii a acestuia în Gorj.

Bobu a spus că aceste dezvăluiri vin cam târziu şi a sugerat că aceşti oameni trebuie să lase locul tinerilor din PNL. „Eu în perioada respectivă nu eram în politică, eram militar activ. Ce pot să zic, mai devreme sau mai târziu, toate jocurile de culise, şi cele trecute, şi cele prezente, şi cele viitoare vor apărea, că nu ai cum să le ascunzi. Un sâmbure de adevăr trebuie să fie pe undeva. Eu îi respect că au avut demnitatea să vină să ne spună un lucru pe care l-au ţinut ascuns atâta timp. Pe de altă parte, cam târziu. Dar, e bine şi acum, e bine să ştim cu cine stăm la masă, cu cine am luptat până acum”, a spus Bobu la Interviurile Infinit FM.

Bobu este de părere că PSD nu ar fi putut să reziste douăzeci şi ceva de ani fără astfel de înţelegeri cu opoziţia. (A.A.)

Vizualizări: 363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: