Weber: Văcaru este un om frustrat

Deputatul PSD Mihai Weber i-a dat o replică fostului lui coleg de partid, Alin Văcaru, care ironizase candidatura lui la şefia PSD Gorj. Deputatul Văcaru, plecat la Pro România după 18 ani de PSD, a spus că social-democraţii îl vor pe Cosmin Popescu preşedinte.

Weber spune că Alin Văcaru nu ar fi ajuns unde este acum fără PSD, aşa că nu are dreptul moral să vorbească despre acest partid. „Sunt declaraţiile unui om care nici nu ar trebui să pomenească despre un membru din PSD, pentru că acest partid l-a sprijinit şi l-a făcut ce este acum”, a spus Weber la Radio Infinit.

Văcaru susţinuse la acelaşi post de radio că pentru Weber va fi greu să câştige alegerile în PSD. „Problema lui Mihai Weber este că tot timpul a fost impus, niciodată nu a fost dorit. Pe când Cosmin a luat toate etapele la rând, a fost vicepreşedinte, a fost în fiecare zi de campanie, a muncit. Am înţeles că nu vrea acum postul de preşedinte, că nu ar fi momentul, dar îl vor oamenii”, a explicat Văcaru.

Weber spune în replică faptul că Alin Văcaru a fost tot timpul impus în funcţii. „Alin Văcaru este un om care a fost impus tot timpul într-o funcţie. Ar trebui să îi mulţumească lui Victor Ponta şi-n culcare, şi-n sculare. De aia l-am şi înţeles când a vrut să plece”, a susţinut Mihai Weber.

Pesediştii au anunţat că vor fi alegeri în acest an, cel mai probabil în iunie-iulie. Preşedintele Florin Cârciumaru nu va mai candida pentru un nou mandat, postul fiind vizat de Mihai Weber. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, ar putea candida pentru postul de preşedinte executiv.

Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: