Văcaru îi întinde nervii lui Weber

Fostul deputat PSD de Gorj Alin Văcaru, acum la Pro România, susţine că pesediştii nu îl vor preşedinte pe Mihai Weber. Văcaru spune că primarii PSD nu uită că Weber le-a fost impus de-a lungul timpului şi că de fapt aceştia îl vor preşedinte pe Cosmin Popescu.

Alin Văcaru crede că lui Mihai Weber îi va fi greu să ajungă preşedintele PSD Gorj, chiar dacă nu îl va contracandida Cosmin Popescu. Văcaru spune că sunt mai mulţi interesaţi de posturile de conducere din PSD Gorj. „Poate că primarii vor strânge semnături că îl vor pe Cosmin Popescu preşedinte. Mai sunt şi alte persoane, Claudiu Manta, Mihai Prunariu, poate Ciprian Florescu, dacă trece legea care să permită prefecţilor să facă politică. Sunt şi primarii. Va fi bătaie pe postul pe care va candida Weber, că e mai uşor de bătut”, a spus Văcaru la Interviurile Infinit FM.

Cosmin Popescu nu pare să îşi dorească acum o candidatură la şefia PSD Gorj, dar Văcaru susţine că o vor primarii. „Problema lui Mihai Weber este că tot timpul a fost impus, niciodată nu a fost dorit. Pe când Cosmin a luat toate etapele la rând, a fost vicepreşedinte, a fost în fiecare zi de campanie, a muncit. Am înţeles că nu vrea acum postul de preşedinte, că nu ar fi momentul, dar îl vor oamenii”, a explicat Văcaru.

Deputatul Alin Văcaru nu înţelege de ce Cosmin Popescu ar trebui să aibă complexul că a fost la Partidul Democrat Liberal, câtă vreme şi Dragnea a fost la PD şi acum este preşedintele partidului.

Vizualizări: 1,565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: