Bogoi: Am făcut greşeli de nepermis

Festival de goluri şi… gafe la Târgu Jiu, în partida Pandurii – Farul. Echipa lui Adrian Bogoi s-a impus în final, scor 5-3, tehnicianul gorjenilor admiţând însă că greşelile din apărare ar fi putut să-i coste victoria. „Am făcut greşeli nepermise, care puteau chiar să ne coste două puncte. Dar noi am fost mai buni şi merităm pe deplin victoria”, a spus Bogoi, care se pregăteşte de meciul de miercuri, din Cupa României.

Antrenorul tinerilor de la Pandurii Târgu Jiu pune greşelile din apărare, unele impardonabile, pe lipsa de omogenitate a lotului. Adrian Bogoi s-a arătat încântat de evoluţia unora dintre jucători. „Am obţinut trei puncte după un joc spectaculos şi foarte bun al nostru. Din păcate, am făcut câteva greşeli în apărare, care erau să ne coste chiar punctele. La un moment dat putea să ne egaleze echipa adversă. Dar echipa mult mai bună am fost noi, echipa care a fost preocupată de fotbal şi merităm pe deplin victoria”, a spus Bogoi, accentuând ideea că echipa va evolua mult mai bine de la meci la meci. „Luăm fiecare meci în parte, şi acasă, şi în deplasare. Ne luptăm cu fiecare echipă, sperăm să creştem şi individual, şi colectiv, şi să avem rezultate bune în continuare”, a mai spus Bogoi. Tehnicianul pandurilor nu pune gafele din meci pe seama lipsei de experienţă a tinerilor jucători. „Sunt jucători care sunt în circuitul nostru de o jumătate de an, s-au pregătit foarte bine. După cum vedeţi, atacanţii noştri acum fac bine şi faza de apărare, ajung bine şi la finalizare. Îi aşteptăm şi pe ceilalţi, linia de fund, pentru că sunt jucători nou veniţi la echipă, chiar după începerea campionatului. Trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică şi să eliminăm greşelile pe care le facem. Nu e lipsă de experienţă, ci de omogenitate”, a mai punctat Bogoi.

„Ne simţim susţinuţi”

Pandurii este o echipă iubită la Târgu Jiu, suporterii venind şi de această dată în număr mare pentru a-i vedea la lucru pe elevii lui Adrian Bogoi. „Suporterii au fost lângă noi, ne-au încurajat permanent, chiar şi în momentele mai grele. Aveam nevoie de aportul lor, echipa de mult timp nu a mai jucat acasă şi sperăm ca de la meci la meci să vină în număr cât mai mare”, este mesajul lui Bogoi. „Contează foarte mult că jucăm acasă, publicul e alături de noi, ne simţim susţinuţi, împinşi de la spate”, a spus şi mijlocaşul Daniel Pîrvulescu, autorul a două goluri în meciul cu Farul.

Vizualizări: 612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: