Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Energeticianul a rămas fără antrenor

ACS Energeticianul s-a despărţit de antrenorul Cristian Dulca. Înfrângerea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Petrolul, scor 0-3, a cântărit destul de greu în luarea acestei decizii. Potrivit prosport.ro, duminică, finanţatorul Nicolae Sarcină şi antrenorul Cristian Dulca s-au întâlnit la Târgu Jiu şi au bătut palma pentru o despărţire amiabilă.

„Am reziliat contractul de comun acord. Din punctul meu de vedere, am avut o colaborare extrem de bună cu domnul Sarcină. A fost corect faţă de mine, om - patron. Mă felicit, aşa, între ghilimele, că am reuşit să lucrez cu el un an de zile, ceea ce nu este uşor. E un om care pune mult suflet. De multe ori ne-am şi certat, ne-am împăcat, dar am avut o colaborare bună. Efectiv a fost o înţelegere între mine şi el şi am reziliat de comun acord. Le urez baftă şi sper să-şi atingă obiectivul. (…) Un pic mai multă răbdare, indiferent cine va veni, trebuie să i se acorde, pentru că echipa are potenţial, sunt jucători de valoare”, a spus, pentru ProSport, Cristian Dulca.

În cele şase etape în care a antrenat Energeticianul în Liga 2, Dulca a obţinut trei victorii, un egal şi două eşecuri.

Vizualizări: 1,745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: