Bogoi: Am folosit două echipe. Se simte oboseala!

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, s-a declarat mulţumit de rezultatul 1-0 din meciul amical cu ACSO Filiaşi. Meciul s-a jucat miercuri pe terenul sintetic de la Motru.

La finalul partidei amicale de la Motru, antrenorul Adrian Bogoi a apreciat primul unsprezece trimis pe teren în prima repriză: „A fost un meci bun de pregătire în care am folosit două echipe. Un prim unsprezece mulţumitor cu o primă repriză destul de bună în care am şi marcat un gol şi am avut mai multe ocazii, iar în repriza a doua am dat posibilitatea tuturor celor care fac parte din lotul nostru să joace, chiar şi juniorilor care se pregătesc cu noi”.

În prima parte a jocului, antrenorul Adrian Bogoi a trimis pe teren următoarea echipă: Moga – Raiciu, Turda, Celea, Drugă, Pârvulescu, Milenco Skoric, Şut, Tudoran, Dănăricu, Ionică. În partea a doua a meciului au mai intrat: Daniel Popescu, Ovidiu Jianu – Dănescu, Vasilescu, Vodă, Băjan, Dodoi, Lemac, Marek şi Măicăneanu.

Bogoi a spus că se simte o anumită oboseală, pentru că face două antrenamente pe zi. „În concluzie, a fost un test foarte bun mai ales că venim după un program mai încărcat de pregătire cu câte două antrenamente pe zi. A fost o perioadă de acumulare şi se resimte o anumită oboseală. Mai avem trei zile din acest cantonament de pregătire centralizată şi ceea ce ne interesează cel mai mult e aspectul fizic şi să nu avem accidentări în lot”, a spus Bogoi.

Pandurii va încheia sâmbătă, 3 februarie, acest stagiu de pregătire, dar va continua seria de jocuri amicale, următorul meci de verificare fiind programat miercuri, 7 februarie, pe terenul formaţiei Naţional Sebiş.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: