Bogoi: Cele mai mari probleme le avem în apărare

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, are nevoie urgent de 5-6 jucători. Acesta a spus la Accent TV că echipa este extrem de vulnerabilă în apărare. “Cele mai mari probleme le avem în apărare, mai ales pe zona centrală. Lipsesc doi fundași centrali care erau titulari, mă refer la Ciobanu care s-a operat de apencită și două luni e scos din circuit și Moussa care nu a ajuns încă la echipă. Avem în momentul de față doar doi fundași centrali, Gheorghe, care a prins câteva meciuri, chiar și titular, iar celălalt este Milos, un tânăr sârb de 20 de ani care a jucat foarte puțin”, a spus Bogoi.

Tehnicianul încearcă să se descurce deocamdată cu ce are. “Cred că cinci-șase jucători mi-ar trebui urgent. Dar, ne canalizăm energia spre ce avem acum, pe jucătorii tineri. Așa am început și turul campionatului și până la urmă ne-am descurcat”, a spus Bogoi.

Antrenorul și-ar dori să aibă concurență pe toate posturile: “În primul rând aici suntem vulnerabili. Avem nevoie și de concurență pe post, avem nevoie de jucători pe care, în momentul în care ceilalți nu dau randament sau sunt suspendați, să îi putem folosi cu aceleași rezultate”.

Bogoi spune că jucătorii buni sunt prea scumpi pentru bugetul pe care îl are clubul gorjean. “Am putea împrumuta jucători, este una din soluții. Sunt pe piață mulți jucători liberi, dar jucătorii de valoare au pretenții destul de mari, pe care clubul nostru nu știu dacă le poate satisface”, a spus antrenorul gorjenilor. (A.Pănoiu)

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: