Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Găluște de cartofi cu sos de roșii

Ai nevoie de:

1 kg cartofi

50 g făină

1 ceapă

2 linguri ulei

2 linguri pastă de roșii

1 ou1 linguriță zahăr

Sare, piper

Cum pregătești:

Fierbi cartofii în coajă, în apă cu sare. După ce au fiert îi cureți de coajă. Îi dai pe răzătoare și adaugi puțină făină, oul, sarea, piperul și amesteci bine. Din acest aluat ieri cu o lingură găluște pe care le tăvălești prin făină și le fierbi în apă clocotică cu sare. Între timp pregătești sosul. Ceapa o tai mărunt și o călești în ulei, Adaugi pasta de roșii amestecată cu puțină apă. Adaugi, sare și puțin zahăr și mai fierbi puțin sosul.

Găluștele se consumă calde, cu sos de roșii deasupra. Dacă vrei poți adăuga și puțin cașcaval.

Vizualizări: 3,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: