Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii a rămas fără Moussa şi Philippe

Pandurii Lignitul Târgu Jiu a rămas fără cei doi francezi pe care i-a avut în turul campionatului,  Moussa şi Philippe, care nu au mai ajuns în cantonamentul echipei.

Lotul actual include însă o serie de jucători recent veniţi sau reveniţi la Pandurii, foştii „panduri” Laurenţiu Tudor şu Gabriel Dodoi care sunt în cantonament cu echipa, Tănăsoiu – fost junior la Pandurii, dar şi Safta care este încă junior la grupa Under 17 ani.

La reunirea echipei, antrenorul Adrian Bogoi a precizat că ar dori să mai completeze locul actual cu 5-6 jucători, în zilele următoare urmând să sosească şi alţi jucători la pregătire. „La capitolul veniri sunt în lot deja Tudor şi Dodoi, doi jucători ai echipei noastre care s-au format la Târgu Jiu şi au jucat o vreme şi la echipa a doua, apoi la prima echipă. Vrem să întărim lotul în continuare pentru că avem un lot foarte tânăr şi avem nevoie şi de întăriri. Avem 23 de jucători din lotul care a evoluat în tur, dar şi dintre ei sunt 15-16 sub 21 de ani şi ceilalţi au majoritatea 22 – 23 de ani, deci e un lot foarte tânăr. Avem nevoie şi de jucători cu experienţă care să ridice nivelul echipei. Discutăm cu mai mulţi jucători”, a precizat Adrian Bogoi.

Vizualizări: 962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: