Bogoi joacă acasă, Pandurii în deplasare

Pandurii Lignitul Târgu Jiu va juca duminică în deplasare la Chindia Târgoviște, fiind ultimul meci din acest an. Adrian Bogoi, antrenorul echipei din Târgu Jiu, se aşteaptă la un meci greu. Acesta a avut cuvinte frumoase pentru echipa gazdă, el fiind de loc din Târgoviște.

Pandurii a avut un an greu, pe care din punct de vedere competițional îl va încheia duminică. „Un meci de trei puncte pentru ambele echipe, fiecare cu problemele ei, Chindia are nevoie de victorie pentru a se menţine aproape de locurile promovabile, pentru că e greu să promovezi pe loc de baraj, echipele din Liga 1 fiind mult mai bine pregătite. Noi avem nevoie de puncte pentru că nu suntem într-o situaţie bună. După părerea mea, Chindia Târgovişte este cea mai bună echipă din Liga a 2-a, despre faptul că nu au reuşit o promovare până acum nu vreau să discut cauzele, dar echipa e formată de mulţi ani, are stabilitate financiară”, a spus Bogoi.

Pandurii a avut zece jucători indisponibili în etapa trecută, din cauza unor accidentări și suspendări, dar situația s-a mai rezolvat. Cei de la Chindia au și ei trei jucători suspendați, care vor vedea meciul din tribună, pe Martac, C. Stoica și golgheterul Cristi Cherchez. „Vom avea cele mai bune soluții care să ne permită să facem un joc bun”, a precizat antrenorul Nicu Croitoru.

Înaintea duelului de duminică, de la ora 12.00, Chindia se află pe locul 3, cu 39 de puncte, iar Pandurii pe un loc retrogradabil, cu doar 18 puncte. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat nedecis, cu scorul de 3-3.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: