Bogoi știe unde va fi Pandurii la finalul campionatului

Pandurii Târgu Jiu s-a impus sâmbătă pe teren propriu, scor 1-0, în derby-ul codașelor cu Știința Miroslava. După mai multe ratări, golul victoriei a fost adus de Drilon Cenaj, în min. 72, care a înscris cu un șut de la 22 de metri, la puțin timp după ce a intrat în teren.

Pandurii venea după patru remize consecutive obținute cu același scor, 1-1, și avea nevoie de cele trei puncte pentru a se menține în lupta pentru supraviețuirea în Liga a doua.

Adrian Bogoi, antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu, spus că meciul a fost unul echilibrat, între două echipe cu jucători foarte tineri. „A fost un meci foarte important pentru noi. Suntem foarte bucuroși că am câștigat. Meciul a stat foarte mult sub semnul echilibrului, cu două echipe foarte tinere. Am avut 6-7 jucători U21 la începutul meciului, atât noi, cât și adversarii”, a declarat Adrian Bogoi, în cadrul emisiunii „Fotbal la matineu”.

Bogoi a spus unde va fi Pandurii la finalul campionatului. “Sunt probleme. Toată lumea știe, dar avem asigurări că o să se rezvole lucrurile în viitorul apropiat. Sperăm ca la finalul campionatului să fim deasupra liniei”, a spus Adrian Bogoi.

În etapa viitoare Pandurii va juca în deplasare la Foresta Suceava, o altă codașă din clasament, care în etapa de sâmbătă a fost învinsă cu 8-1 de UTA Arad.

Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: