Boza va da lista cu majorările salariale din 2017

Preşedintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, este uimit de faptul că liderii sindicali se fac că nu ştiu cine a beneficiat de majorările salariale făcute anul trecut. Boza a spus într-o intervenţie telefonică la Tele 3 cine a primit majorări salariale. „Sunt oamenii care au trecut de la clasa 6 la clasa 10, sunt inginerii şefi şi economiştii pe care i-am trecut de la nivelul 5 la nivelul 4 şi la nivelul 3 în anumite cazuri, sunt toţi sudorii din termocentrale, sunt toţi turbiniştii din termocentrale, sunt toţi tablotarii din termocentrale, sunt toţi izolatorii din termocentrale, sunt 80% din sudorii din cariere, sunt toţi cei pe care i-am promovat anul acesta în poziţii de directori de carieră, şefi de sector care au câştigat concursul, sunt CFL-iştii care au câştigat concursul, a spus Boza, menţionând că nu au fost mărite salariile directorilor sau personalului TESA din aparatul central.

Boza menţionase anterior că au fost 3.810 salariaţi care au beneficiat de majorări în 2017, din cei circa 13.300 de salariaţi ai companiei. „Sunt de acord dacă cineva a primit, să nu mai primească anul acesta. Şefii de secţii ştiu cine a primit şi cine nu”, a spus Boza, după ce liderul sindical Gabriel Bălăceanu a propus acest lucru.

Sorin Boza a lămurit şi situaţia salariatului care a avut anul trecut o majorare de salariu de 3.000 de lei. „Este vorba de directorul de la EMC Jilţ, Cosmin (n.r.: Ceauşescu), care a venit de pe o poziţie inferioară, diferenţa asta este 3000 de lei”, a spus Boza în intervenţia de la Tele 3. (R.S.)

Vizualizări: 3,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: