Braconieri din Gorj, călcați de mascați. Captură!

Patru percheziţii domiciliare au fost efectuate astăzi în judeţele Gorj şi Dolj, la trei persoane bănuite de braconaj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

„La data de 17 iunie a.c., poliţiştii au descins în trei locaţii din comuna Dănciuleşti, judeţul Gorj şi la o locaţie din comuna Tălpaş, judeţul Dolj, la domiciliile celor trei bărbaţi de 42, 37 respectiv 47 de ani”, a anunțat IPJ Vâlcea.

În fapt, bărbaţii sunt bănuiţi de fapte de braconaj, începând cu anul 2020, comise în fondul cinegetic din judeţele Vâlcea şi Gorj. În urma percheziţiilor, cercetările au fost extinse şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Au fost ridicate trei arme de vânătoare, dispozitive metalice folosite la confecţionarea artizanală a muniţiei de vânătoare, zeci de cartușe de vânătoare, elemente de muniţie de plastic, trofee de cervidee, crotalii, un pistol de autoapărare, precum şi alte bunuri, au mai anunțat reprezentanții poliției.

De asemenea, poliţiştii au aplicat şi două sancţiuni contravenţionale de 7.000 de lei.

La acțiune au participat poliţiştii din cadrul Biroului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători S.A.S. din cadrul IPJ Vâlcea.

Galerie foto


Vizualizări: 8,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: