Brad Pitt și-a lansat cel mai nou film îmbrăcat în fustă

Vedetele de la Hollywood sunt recunoscute pentru alegerile îndrăzneţe pe care le fac în materie de vestimentaţie. Un astfel de caz este cel al lui Brad Pitt, care a ajuns din nou în centrul atenției, prezentându-se în fustă la premiera noului său film.

Premierele din diferite colțuri ale lumii ale noului său film l-au adus pe Pitt și în Berlin, unde a surprins cu alegerea vestimentară atipică. Pe covorul roșu, actorul de 58 de ani a îmbrăcat o fustă maro. În ciuda alegerilor excentrice starul a strălucit. Vedeta a renuţat la momentele  în care este perfect tunsă și îmbrăcată într-un costum făcut pe comandă, așa cum se întâmplă, de exemplu, la premiile Oscar. Într-o fustă până la genunchi, o jachetă maro și o cămașă roz, actorul a părut desprins dintr-un tablou urban şi îndrăzneţ. Lookul a fost  completat cu bocanci masivi, lanțuri la gât și ochelari de soare la ochi.

De altfel, nu e prima dată când Brad Pitt împrumută din garderoba tipic feminină. În 1999, pe coperta revistei Rolling Stone și în pictorialul din interiorul publicației, acesta a fost fotografiat în rochii. Imaginile au fost surprinse cu puțin înainte ca actorul să se căsătorească cu Jennifer Aniston. Brad Pitt a purtat o fustă pe covorul roșu şi după ce a anticipat acest trend încă din anul 2004. Actorul a declarat atunci că bărbații vor începe să poarte fuste încă  de acum mai bine de un deceniu.

Vedeta se află în prezent într-un turneu de promovare a filmului Bullet Train.

Galerie foto



Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: