Apariție senzuală a Lorei în Bănie la prezentarea echipamentului

Vedeta pop Lora a făcut furori la prezentarea noului echipament de joc al Universității Craiova pentru sezonul 2022-2023. Cunoscută cântăreață a întors toate privirile cu vestimentația sa extrem de sexy, spre bucuria fanilor nerăbdători să afle cum vor arăta tricourile din noua stagiune.

Originară din Vaslui, artista prezentă în toate topurile muzicale naționale a fost bine primită de către suporteri. Momentul culminant a fost cel în care Lora a cântat acapella imnul „Oltenia Eterna Terra Nova”, interpretare ce a stârnit mari emoții. Evenimentul s-a desfășurat chiar în fața clădirii Universității, în atmosfera unui spectacol splendid de lumini și sunet la care au asistat peste 1500 de persoane.

Apariția Lorei a fost răvășitoare ea purtând o salopetă albastră, sclipitoare și extrem de scurtă. „Fusei aici, făcui asta”, a scris cântăreața pe pagina ei de Facebook

Grandiosul eveniment a fost transmis live pe platformele sociale ale clubului, iar cei care au urmărit de acasă desfășurarea acestuia au taxat conducerea. Oltenii sunt dezamăgiți de campania de transferuri, una dintre cele mai slabe din ultimii ani, iar vestea posibilei plecări a atacantului Jovan Markovic i-a întristat și mai tare.

Galerie foto



Vizualizări: 977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: