Bucătarii lucrează la foc continuu

Câteva ore ne mai despart până trecem în Noul An, iar staţiunile montane sunt pline de turiştii dornici de distracţie. La Rânca sunt aproape 10.000 de turişti care se vor petrece de Revelion. Pârtiile au fost şi ele pline ochi de iubitorii sporturilor de iarnă.

Staţiunea montană Rânca este locul perfect pentru o distracţie pe cinste înainte de Revelion. Sute de turişti s-au pornit pe pârtie cu schiurile sau cu săniile. Alţii au preferat să se încălzească cu un pahar de vin fiert.

”Este super! Revelionul îl facem aici. Stăm 5 nopţi(...)Este super atmosfera, super mişto, toată lumea se distrează. Zăpadă este din belşug. Zăpada este bună. Am stat numai pe jos, este bine şi aşa(...)Avem zăpadă şi ne întoarcem în fiecare an. Este chiar foarte frumos aici, se respectă tradiţiile”, au spus câțiva turiști.  

Distracţia se mută spre seară în cabane, acolo unde turiştii sunt aşteptaţi cu cele mai bune produse tradiţionale. ”Avem salată cu chifteluţe, icre de crab, ficat învelit, combinaţii de mușchiuleți afumati, salata de beuf, de vinete, sarmale şi multe alte combinaţii. Sunt peste 15 produse pe aperitiv”, spune Constantin Pănescu, cabanier.

După masă, turiştii se vor muta din nou pe pârtie pentru a ciocni un pahar de sampanie şi a admira focul de artificii. Distracţia o să continue şi zilele următoare în staţiunea Rânca, fiind aşteptat un alt val de turişti.

Vizualizări: 1,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: