Bunoaica le-a dus alimente minerilor care protestează în Valea Jiului

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia s-au solidarizat cu minerii din Valea Jiului și le-au dus mai multe alimente celor care protestează în subteran. Produsele au fost cumpărate cu banii strânși de la protestatarii din Piața Prefecturii Gorj.

Sindicalistul de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoiaca, spune că sunt solidari cu cei care protestează în Valea Jiului și au făcut chetă pentru a le cumpăra diferite alimente colegilor. Circa o sută de mineri de la Lupeni protestează, refuzând să iasă din subteran, nemulțumiți fiind de întârzierea de aproape 10 zile în privința acordării salariilor.

”Niciodată nu mi-a fost frică să îmi apăr minerii. Suntem solidari cu cei de aici. Protestatarii au făcut chetă și le-am adus alimente celor din subteran. Ne vom mai duce la discuții cu parlamentarii. Unii se cred mari și tari. Au diferite interese. Oamenii politici vin la noi și se roagă să le dăm voturile. Dacă mai este nevoie, mai aducem alimente. Am adus pâine, apă, conserve, iar dacă mai doresc și altceva, cu cea mai mare plăcere le mai aducem”, a spus Bunoaica.

Salariile minerilor din Valea Jiului ar fi trebuit achitate în data de 15 a lunii, însă conducerea CEH a anunțat că acestea vor fi plătite până în data de 26 februarie.

Vizualizări: 3,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: