Cadouri de 1 Martie pentru cei lipsiţi de inspiraţie

E Ziua Mărțișorului și încă nu știţi ce cadouri de 1 Martie să cumpărați pentru iubită, soţie, mamă sau bunică? Dacă sunteți în pană de idei, iată câteva sugestii care vă vor ajuta să le suprindeți pe doamnele sau domnişoarele din viaţa dumneavoastră.

Mergeți la sigur cu dacă alegeți florile, dar mai ales un aranjament floral spectaculos. Bijuteriile, parfumurile sau bilete la concertul artiștilor preferați ar putea să bucure pe cea pe care o iubiți. Găsirea cadoului perfect pentru femeia din viața dumneavoastră poate părea o misiune imposibilă, însă se poate transforma totul într-o simplă alegere. Iată câteva sugestii care ar putea satisface aproape toate gusturile.

-      Se spune că nicio sărbătoare nu trebuie să treacă fără flori. Cu siguranță, dați lovitura dacă veți cumpăra un buchet cu florile ei preferate. Dacă vreți, totuși, s-o impresionați, puteți comanda un aranjament floral. Ghiveciul ar putea fi o alternativă la deja tradiționalul buchet de flori, cu o condiție însă. E recomandat să alegeți flori care sunt ușor de îngrijit.

-      Pentru că sărbătorim venirea primăverii, mărțișoarele nu ar trebui să lipsească de pe lista de cadouri de 1 martie pentru iubită. Aveți de unde alege pentru că realizatorii mărțișoarelor vor să impresioneze, la rândul lor, prin creații suprinzătoare. De la mărțișoare pictate, la modele brodate, la cele cu motive tradiționale.

-      Aproape toată lumea iubește bomboanele de ciocolată, așa că, de 1 martie, puteți să-i cumpărați iubitei dulciurile preferate sau, de ce nu, un sortiment deosebit. Nu ar strica să alăturați și o felicitare pe care să scrieți câteva cuvinte sincere.

-      Amintirile pe care le-ați trăit împreună în vacanță sau în momente cu totul speciale, surprinse în imagini, le puteți personaliza într-o ramă foto, pe care să i-o faceți cadou. Firește, alături de tradiționalul şnur împletit alb-roșu.

-      La mare căutare sunt și cărțile motivaționale sau de dezvoltare personală.

-      În funcție de buget, puteți opta și pentru un parfum fin sau pentru bijuterii despre care știți că și-ar dori să le aibă în colecția ei de accesorii.

-      Doamnele și domnișoarele își doresc momente de relaxare, așa că ați putea da lovitura dacă le trimiteți la spa. Un masaj cu uleiuri exotice sau o terapie la saună ar fi cadoul care, cel mai probabil, va transforma 1 martie într-o zi de vis.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: