Cadouri de Moş Crăciun pentru copiii din Câlnic

Moş Crăciun va ajunge în aceste zile la elevii şi preşcolarii de pe raza comunei Câlnic. Asta după ce copiii au avut primit dulciuri din partea primăriei şi înainte de Moş Nicolae. Încă de la începutul anului, autorităţile locale au prevăzut în buget fonduri pentru a le face surprize copiilor, nu doar de sărbătorile de iarnă, cât şi la sfârşitul anului şcolar, când au fost premiaţi elevii cu rezultate bune la învăţătură. În atenţia Consiliului Local şi a primarului Dumitru Vulpe se află şi familiile nevoiaşe.

Cei aproximativ 250 de elevi şi preşcolari din comuna Câlnic au primit de Moş Nicolae pachete cu dulciuri, iar acum îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Autorităţile locale au alocat fonduri pentru cadourile copiilor încă de la începutul anului. „Toţi copiii au fost cuminţi, iar Moş Nicolae a trecut pe la fiecare unitate de învăţământ cu pachete cu dulciuri. La serbarea de pomul de iarnă, va veni şi Moş Crăciun cu pachete mai consistente. În fiecare an ne chibzuim bugetul în aşa fel încât să putem face surprize tuturor copiilor. Pe raza comunei avem familii care nu au posibilitatea de a le face cadouri copiilor, iar noi vrem ca fiecare dintre ei să simtă spiritul sărbătorilor”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Autorităţile locale s-au gândit şi la familiile nevoiaşe care nu au ce pune pe masă de sărbători. Săptămâna viitoare, primăria Câlnic va împărţi peste 100 de pachete cu alimente. „În această perioadă, întocmim listele cu familiile care au venituri reduse sau nu au nici un fel de venit. Vom pregăti peste 100 de pachete cu alimente întrucât numai la ajutor social avem în jur de 80 de dosare. Pachetele vor fi împărţite în săptămâna premergătoare Crăciunului, iar în cazul familiilor care nu au posibilitatea să vină la primărie pentru a le ridica, pachetele vor fi duse la domiciliul acestora prin intermediul consilierilor locali”, a precizat primarul Dumitru Vulpe.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: