Mii de pachete cu alimente oferite persoanelor nevoiaşe din Motru

Autorităţile locale din Motru au pregătit peste 1200 de pachete ce vor fi distribuite bătrânilor, persoanelor cu handicap şi familiilor nevoiaşe din Motru. Fiecare pachet conţine produse cu alimente necesare pentru sărbătorile de iarnă. Valoarea unui pachet este de 50 de lei, la fel ca anul trecut, spune primarul Dorin Hanu.

Primăria şi Consiliul Local al municipiului Motru s-au gândit şi anul acesta la persoanele cu probleme financiare, astfel încât să aibă ce pune pe masă de Crăciun şi Anul Nou. Beneficiarii acestui sprijin por ridica alimentele până în data de 18 decembrie, de la serviciul social al primăriei. Primarul Dorin Hanu a precizat ce conţin aceste pachete. "Oferim 1200 de pachete cu alimente, ca în fiecare an. Am început să le distribuim bătrânilor, persoanelor cu dizabilităţi şi familiilor cu venituri mici, sub 450 lei pe membru de familie. Fiecare pachet conţine ulei, făină, o cutie cu prăjituri, orez, zahăr, bomboane de pom, cozonac, sticle de suc, ciocolată şi portocale. Pachetele pot fi ridicate de la serviciul social al primăriei. Este un ajutor oferit de primărie, practic este strictul necesar de sărbători. Pentru copii avem alte pachete, cu dulciuri", a declarat Dorin Hanu, primarul municipiului Motru.

O parte din beneficiarii au ridicat deja pachetele cu alimente oferite de autorităţile locale. Campania de distribuire a început de săptămâna trecută.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: