Calul "vagabond" a ajuns în zona Mall - Exflor

Târgujienii postează în fiecare zi pe facebook imagini cu cai abandonați pe străzile din Târgu Jiu, care pun în pericol circulația rutieră. Deși au trecut săptămâni bune de când un tânăr a murit din cauza unor cai, lăsând în urmă un copil de trei ani, autoritățile locale nu au anunțat nicio măsură. Marți, 25 aprilie, ora 20.00, calul care era zilele trecute în zona gării se plimba de această dată între noul supermarket Exflor și Shopping City Tg Jiu. Unde va fi filmat mâine?

update: Consilierul PNL Marcel Romanescu a publicat pe facebook un video cu calul în zona mall-ului. În film se vede cum trece o mașină a poliției locale pe lângă cal, dar părțile s-au ignorat reciproc.

Mesajul postat de Marcel Romanescu

Astazi 25.04.2017, ora 20:00 Ma credeti ca mi-e jena ca trebuie sa ne invartim in jurul unor astfel de subiecte?
Daca in 2017 inca ne lovim de astfel de fenomene ce tin de bunul simt pana la urma, pot spune ca suntem o cauza pierduta.
Domnilor Urdea, Aurel, Tudor haideti sa terminam ceea ce nu binevoiti nici macar sa incepeti! Haideti sa nu ne mai batem joc de oameni. Haideti sa renuntam la "indulgente" pentru a nu mai expune la riscuri vietile oamenilor in trafic!
Haideti sa muncim!

Vizualizări: 3,338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: