Camere video să dea de urma hoților de lemne

Autoritățile din Scoarța vor să prindă hoții de lemne cu ajutorul camerelor de supraveghere. Comuna va fi împânzită cu camere video. Primele au fost deja instalate. Primarul susține că, în acest fel, sunt ajutați și polițiștii care investighează accidentele de circulație care au loc pe raza localității.

Primarul din Scoarța, Ion Stamatoiu, a explicat că au fost montate deja câteva camere în centrul comunei și în satul Bobu. Urmează încă trei zone sensibile. Stamatoiu crede că aceste camere vor ajuta chiar și polițiștii, mai ales că au loc dese accidente de circulație în zonă și sunt înregistrate multe furturi de lemne. Recent, câteva persoane chiar au reușit să sustragă motorină dintr-o mașină ce aparține primăriei.

„Avem camere în Bobu și în centrul comunei. Vor fi instalate camere video și în Copăcioasa, Budieni și Piștești. Furturile de lemne sunt cele mai multe la noi și accidentele pe DN 67. În rest, nu prea avem scandaluri. Suntem una dintre comunele care nu au probleme deosebite”, a spus primarul comunei Scoarța. (A.A.)

Vizualizări: 1,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: