Toate serviciile sociale ale DGASPC au fost licențiate. Riscau desființarea!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj anunță că a finalizat licenţierea tuturor serviciilor sociale din subordinea sa. “În perioada septembrie 2017 - februarie 2019 au fost licenţiate 25 de servicii sociale aflate în subordinea DGASPC Gorj, astfel că, în prezent, toate cele 39 de servicii sociale subordonate Direcţiei au licenţă de funcţionare definitivă pe o perioadă de 5 ani”, arată un comunicat al instituției, semnat de directorul Laurențiu Diaconescu.

Recent s-a obţinut licenţa de funcţionare pentru serviciul social Casa de tip familial pentru copilul separat temporar sau definitiv de părinţii săi «Pociovalitea» Novaci, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Novaci, cu o capacitate totală de 8 locuri.

Dacă nu reușeau licențierea, centrele se desființau, urmând ca acestea să fie radiate din Registrul Na ţional al Serviciilor Sociale din România. Ai fi fost o mare problemă în primul rând pentru persoanele asistate în aceste centre. (A.M.)

Vizualizări: 1,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: