Lucrări reluate la giratoriul din Barieră

Lucrările de amenajare a sensului giratoriu permanent din zona Barieră de la Târgu Jiu vor fi reluate începând de săptămâna viitoare. Primele lucrări au fost demarate la începutul lunii decembrie însă, din cauza gerului, au fost sistate, în zonă fiind amenajat unul provizoriu, cu balize.

Autoritățile locale din Târgu Jiu spun că șoferii se vor putea bucura de această investiție în curând. ”Cel târziu de luni încep să finalizeze lucrarea de acolo. În maxim o lună va fi gata, e aproape finalizată lucrarea. Mai trebuie să facă niște racorduri pentru apele pluviale. Ce a fost greu s-a realizat. Eu zic că într-o lună va fi în totalitate funcțional”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Investiția se ridică la aproape 260.000 lei, bani alocați din bugetul local al municipiului Târgu Jiu. Inițial, suma a fost destinată modernizării sistemului de semaforizare din acea intersecție. În urma propunerilor venite de la participanții la trafic, municipalitatea a luat decizia de a realiza un sens giratoriu permanent la intersecţia străzilor Calea Severinului-Luncilor-Tismana.

Vizualizări: 1,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: