Concurs cu zeci de absenți la spital

Anulat de două ori, concursul pentru ocuparea a cinci posturi de infirmier debutant nu a mai fost atractiv pentru toți candidații înscriși la examen. Doar jumătate dintre persoanele care au depus dosarele de candidatură au mai venit a treia oară să susțină proba scrisă a acestui concurs.

Dintre cele 103 persoane care au dorit să prindă un post de infirmier la spitalul din Târgu Jiu, doar 51 au mai venit în sala de examen. Concursul a fost anulat de două ori după ce s-a constatat că au fost puse întrebări din afara tematicii ori baremul de corectare era greșit. Așa s-a ajuns ca toți candidații să fie chemați să susțină proba scrisă pentru a treia oară. Și tot de trei ori a fost schimbată și comisia de concurs.

Joi, când a fost stabilită data pentru această probă, 34 de persoane au reușit să fie declarate admise. Alți 14 candidați nu au reușit să obțină mai mult de 50 de puncte așa că au fost respinși, iar trei lucrări au fost anulate. Cei nemulțumiți pot depune contestații până vineri, la ora 13.30.

Interviul a fost programat pe 19 martie, la ora 9, la spitalul din Târgu Jiu. 

Vizualizări: 2,693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: