Căminul cultural și dispensarul din Săcelu, scoase la mezat de ANAF

Probleme grave la Săcelu, unde Fiscul a scos la vânzare mai multe clădiri ale primăriei, inclusiv dispensarul. Este cea de-a treia încercare a Fiscului de a vinde clădirile primăriei, primele două fiind în 2016.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la vânzare casa de cultură, dispensarul și o casă de vacanță, bunuri aparținând Primăriei Săcelu. Cele trei clădiri urmează să fie vândute prin licitație pe 11 mai, de către Administrația Finanțelor Publice din Gorj, în contul datoriilor pe care Primăria Săcelu le are către stat.

Casa de cultură are 291 metri pătrați, iar prețul de pornire al licitației este de 85.900 lei (exclusiv TVA). De asemenea, un teren intravilan de 972 metri pătrați situat în Săcelu are ca preț de pornire 10.750 lei (exclusiv TVA). O clădire în suprafață de 172 metri pătrați, reprezentând dispensar comunal, este vândută cu 51.850 lei (exclusiv TVA), împreună cu terenul intravilan aferent în suprafață de 385 metri pătrați, preț de pornire 4.250 lei (exclusiv TVA).

La vânzare a fost scoasă și o casă de vacanţă în suprafață de 73 de metri pătrați, prețul de pornire fiind 47.100 lei (exclusiv TVA), dar și un teren în suprafață de 781 metri pătrați, cu 8.700 lei (exclusiv TVA).

Primarul din Săcelu, Florin Jurebie, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Vizualizări: 1,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: