Campanie de promovare a produselor marca Ghiocela, în Târgu Jiu şi Motru

Societatea Ghiocela din municipiul Motru vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o gamă diversificată de produse de cofetărie, dar şi din carne. Produsele marca Ghiocela sunt de înaltă calitate şi pot fi găsite în magazinele proprii din municipiul Motru, dar și la cel care funcţionează în cadrul supermaketului Kaufland din Târgu Jiu. Săptămâna aceasta angajaţii societăţii vor distribui în Motru și Târgu Jiu mii de pliante pentru promovarea produselor realizate de maiştrii cofetari ai laboratorului, dar şi cele realizate de specialiştii din cadrul fabricii proprii de mezeluri.

Produsele de cofetărie și din carne marca Ghiocela se remarcă prin gustul desăvârşit pe care îl au, asta pentru că la prepararea lor specialiștii folosesc numai ingrediente de înaltă calitate și naturale, fără conservanți și E-uri. Sarea de mare este nelipsită din toate aceste produse. În laboratorul din municipiul Motru, maiștrii cofetari realizează prăjituri din ouă, lapte și zahăr, fără să utilizeze ingrediente sintetice. De asemenea, realizează torturi care de care mai originale, care pot fi și personalizate pentru evenimentele importante din viața clienților.

Totodată, prin creativitatea și originalitatea specialiștilor din cadrul fabricii de mezeluri sunt realizate fel de fel de produse din carne fără conservanți, dar și fără folosirea înlocuitorilor de carne. Vorbim de produse din carne precum: mușchiuleț crud-uscat de porc, jambon afumat, parizer de porc, salam din pulpă de vită și pulpă de pui fără piele, șuncă de porc presată și salam din carne de porc. În cadrul fabricii de mezeluri se produc mai multe tipuri de salam precum: ardelenesc, Ghiocela, franțuzesc, rustic, de vară, țărănesc, țărănesc extra, dar și mușchi uscat, cremwursti de pui, pateu de porc, dar și diverse specialități: piept țărănesc, mușchi țigănesc, șunculiță țărănească, kaiser sau gușă afumată. În fabrica de mezeluri Ghiocela sunt preparați și cârnați de mai multe sortimente: de casă, gorjenești, oltenești, Ghiocela, țărănești, trandafiri, polonezi, de pui, cu boabe de muștar și proaspeți, afumați. 

CAMPANIE

Și pentru o mai bună prezentare a produselor proprii administratorii societății Ghiocela organizează în zilele următoare o campanie de informare a cetățenilor din Motru și Târgu Jiu privind produsele realizate în laboratorul de cofetărie propriu şi fabrica de mezeluri a societăţii. Circa 10 mii de pliante vor fi distribuite de angajaţii Ghiocela. 

Vizualizări: 4,980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: