Campanie naţională de recrutare la Jandarmerie

Jandarmeria Română a lansat, duminică, o campanie naţională de recrutare pentru cele 700 de locuri disponibile în cele două şcoli de subofiţeri de la Vâlcea şi Suceava.

O autospecială inscripţionată cu mesajul campaniei va merge, timp de opt zile, prin 15 oraşe din ţară, şi va prezenta celor interesaţi oferta Jandarmeriei.  „Ne-am gândit la o schimbare de paradigmă în ceea ce priveşte abordarea tinerilor care doresc să vină în rândurile noastre şi în sensul ăsta mergem noi către tineri într-o campanie care doreşte să acopere într-o primă etapă sudul şi estul ţării, iar în cea de-a doua etapă nordul şi vestul ţării. Încercăm să prezentăm tinerilor ceea ce este de fapt jandarmeria, să încercăm să-i atragem în rândurile noastre pentru a acoperi deficitul de personal pe care-l avem la momentul actual”, a declarat, citat de Agerpres, comandantul Jandarmeriei Române, col. Sebastian Cucoş.

Activitatea se desfăşoară în contextul organizării concursului de ocupare a celor 700 de locuri repartizate Jandarmeriei Române, respectiv 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, judeţul Vâlcea şi 350 de locuri în cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, judeţul Suceava.

Vizualizări: 2,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: