Campioana Gorjului, decisă cu trei etape înainte de finalul sezonului

Programată în week-end, etapa a 3-a din play-off în Liga 4 Gorj nu a avut decât un meci disputat. Partida de la Turceni dintre liderul campionatului şi Internaţional Băleşti nu s-a jucat pentru că oaspeţii nu s-au prezentat.

CSO Turceni a avut cel mai uşor meci din acest sezon sâmbătă, când ar fi trebuit să joace cu Internaţional Băleşti, ultima în clasamentul la zi al Ligii 4, în play-off. Cum oaspeţii nu s-au prezentat la meci, cei de la Turceni s-au fotografiat cu staff-ul şi au plecat să sărbătorească titlul de campioni, pe care nu îl mai pot pierde pentru că, matematic, sunt deja pe locul 1 îndiferent de rezultatele din ultimele trei etape. „Campionii!!

C.S.O Turceni - Internaţional Băleşti: Scor final : 3-0 (neprezentare)”, au anunţat cei de la CSO Turceni pe pagina oficială a echipei.

AJF Gorj încă nu a omologat acest meci dar o va face probabil în sedinţa următoare a comisiei din această săptămână urmând ca CSO Turceni să devină oficial echipă campioană după omologarea partidei. Probabil că meciurile rămase din acest campionat se vor disputa conform programului stabilit de AJF, urmând să mai fie programate încă trei etape din play-off.

Din cadrul etapei a treia din play-off s-a mai disputat duminică meciul dintre Petrolul Bustuchin şi Jiul Rovinari, încheiat cu scorul de 1-0. Petrolul Bustuchin este pe locul doi după etapa a treia din play-off, cu 42 de puncte, iar CSO Turceni va acumula 53 de puncte după omologarea meciului din această etapă.

Vizualizări: 1,215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: