Un alt jucător a refuzat oferta Universităţii Craiova şi pleacă

Experimentatul fotbalist Marius Constantin pleacă de la Universitatea Craiova. Acesta a refuzat oferta lui Mihai Rotaru de a rămâne în Bănie şi va părăsi echipa la finalul sezonului 2021 – 2022 din Liga 1.

ProSport informează că Universitatea Craiova se va despărți de unul dintre experimentații jucători din lotul lui Laurențiu Reghecampf. După ce Lyes Houri a plecat de la formația din Bănie, un alt fotbalist important al Universității Craiova se desparte de gruparea oltenilor după barajul pentru un loc de Conference League. Universitatea Craiova i-a propus lui Marius Constantin prelungirea contractului, chiar dacă fundașul central împlinește în octombrie 38 de ani, dar acesta a refuzat oferta oltenilor, scrie ProSport. Oficialii formației din Bănie i-au propus fundașului central un salariu lunar în valoare de 6.000 de euro. Nemulțumit de oferta oltenilor, Marius Constantin nu are de gând să rămână sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, scrie sursa citată: „Pe lângă faptul că oferta Universității Craiova nu se ridică la așteptările fundașului central, Marius Constantin mai are oferte și de la două echipe, dintre care una e din eșalonul secund”.

Marius Constantin a ajuns la Universitatea Craiova pe 12 august 2020 și mai are contract până în vara anului 2022. Veteranul din lotul lui Laurențiu Reghecampf a jucat în sezonul 2021 – 2022 în 25 de meciuri, în toate competițiile, a dat un gol și a oferit o pasă decisivă pentru formația din Bănie.

Vizualizări: 1,843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: