CS Pandurii a păstrat la Târgu Jiu șase medalii de la Cupa României

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu continuă tradiţia rezultatelor bune la box şi nu a ratat ocazia de a fi cel mai bun club din ţară la Cupa României pentru tineret. Pugiliştii panduri au luat şase medalii dintre care trei titluri, trei dintre sportivii clubului fiind câştigătorii cupei la categoria lor de greutate, la competiţia care a avut loc la Băleşti.

În total CS Pandurii a păstrat la Târgu Jiu şase medalii, dintre care trei de aur, de la competiţia naţională Cupa României la Box pentru Tineret, ediţia 2022. Întrecerile acestei competiţii au avut loc la Băleşti, în sala de sport din satul Ceauru, deşi federaţia a anunţat că au loc la Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Ceremonia de deschidere dar şi finalele întrecerii au fot transmise în direct de Televiziunea locală Accent TV şi pot fi urmărite şi pe pagina oficială de facebook a Federaţiei Române de Box.

În ceea ce priveşte sportivii de la CS Pandurii care au reprezentat municipiul Târgu Jiu în această competiţie, aceştia au reuşlit să claseze CS Pandurii pe locul 1 în clasamentul neoficial pe medalii al cluburilor participante, după cum a anunţat Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii. Saly Palapuic, la categoria 57 de kilograme, și Doru Bobu, la categoria 86 de kilograme, au obținut locul întâi la categoriile lor iar Yanis Adam, la 60 de kilograme și Daniel Bucur, la 48 de kilograme, au câştigat medalii de bronz, toţi cei patru sportivi fiind pregătiţi de antrenorul Doruleț Neamțu, după cum a informat Accent Tv. O medalie de aur i-a revenit sportivului Alex Sulea, la categoria 80 de kilograme, iar Adrian Ciocan a obținut medalia de bronz la categoria 63,5 kg, cei doi fiind sportivii ai antrenorului Ion Geică.

Interesant este că doar unul dintre sportivii participanţi la competiţie care a luat medalie este felicitat de Instituția Prefectului - Județul Gorj, pe pagina oficială: „Sincere felicitări, Sulea Alexandru, pentru câștigarea locului I la Cupa Romaniei la Tineret organizată de Federația Română de Box. A avut și va avea mereu susținerea prefectului județului Gorj, Marcel Iacobescu”.

Amintim că trei sportivi de la CS Pandurii au câştigat medaliii de aur la aceste întreceri care s-ar fi bucurat de o mai mare mediatizare dacă aveau loc la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: