Campionat de drift-uri, la cea mai înaltă cotă

Eveniment inedit, luna viitoare, pe cel mai înalt drum din România. Pe Transalpina, este programatăa patra etapă din Campionatul Național de Drift. Motoarele puternice nu vor fi turate în aceeași locație ca și până acum, ci chiar la cea mai înaltă cotă de pe șosea, în Pasul Urdele, la 2.145 de metri altitudine.

Anunțul a fost făcut chiar de organizatorii competiției. RoDrift a anunțat, pe Facebook, noutatea din acest an: „Pe 10-11 august, cei mai spectaculoși piloți vor face drift montan pe cel mai înalt punct de pe Transalpina, Pasul Urdele, la 2.145 de metri, în a patra etapă din Campionatul Național de Drift Un nou an, o nouă provocare! Fii acolo!”.

Zeci de bolizi conduși de piloți profesioniști vor lua cu asalt spectaculosul drum în câteva săptămâni. “În acest an, bolizii de sute de cai putere atacă vârful Urdele, 2145 metri, cel mai înalt drum național din România. Ca de obicei noi suntem alături de organizatorii competițiilor auto organizate în mediu legal”, au anunțat cei de la Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: