Muzică, motoare și magie la Zilele oraşului Turceni

Locuitorii din Turceni, şi nu numai, sunt invitaţi să sărbătorească timp de trei zile cu artişti de renume precum Holograf, Alb şi Negru, Lora sau Elena Gheorghe, din zona muzicii pop, Aurel Tămaş,  Cornelia şi Lupu Rednic, Ansamblul folcloric Maria Lătăreţu, din zona folclorică. Primăria Turceni a pregătit şi numeroase alte surprize, dar şi evenimente inedite cum ar fi concursul de pescuit, un spectacol de magie şi parada portului popular.

Primăria Turceni, Consiliul Local Turceni şi Casa de Cultură din localitate sunt organizatorii celor trei zile de sărbătoare de la Turceni. „Ne pregătim pentru cel mai spectaculos eveniment al verii în orașul nostru”, a spus primarul Cristina Cilibiu în invitaţia publică adresată tuturor locuitorilor oraşului.  

Activităţile propuse pentru această sărbătoare sunt numeroase şi vor culmina în fiecare seară cu spectacole artistice de muzică pop sau folcor.

Sâmbătă, de la primele ore ale dimineţii, au loc activităţi pentru copii sub denumirea „Tip Top Minitop”, un concurs de fotbal- tenis, dar şi unul de tenis de masă care începe la ora 12:00, la sala de sport a Liceului Tehnologic. Tot sâmbătă, copiii şi tinerii talentaţi pot participa la Festivalul Concurs de muzică populară pentru copii şi tineret „Pe dunghiţa Jiului”, care se va încheia cu un recital al Ansamblului Folcloric Maria Lătăreţu din Târgu Jiu.

Seara de sâmbătă se va încheia cu un spectacol de muzică pop prezentat de vedeta tv Roxana Vaşniuc, urmând să urce pe scenă solista Lora, trupa Alb şi Negru şi celebra solistă Elena Gheorghe, împreună cu trupa sa de acompaniament şi de dans.

Zilele oraşului Turceni continuă duminică, 21 iunie, cu alte manifestări interesante, printre acestea numărându-se un concurs de pescuit care are loc la ora 6 dimineaţa, cum e şi normal, pe balta de la Murgeşti. Parada portului popular va începe la ora 10:00, urmată de Festivalul de muzică şi dans. În programul ultimei zile de spectacole şi voie bună a fost inclus şi un spectacol de magie şi comedie, tot la ora 10:00, în amfiteatrul de la Teatrul de vară din Turceni, cu participarea actorului Adi Olteanu Şerban, pe lângă numerele de magie fiind incluse în program picturi pe faţă pentru cei mici şi teatru de păpuşi. Cei care nu participă la activităţi, dar vor o amintire de la acest eveniment pot face fotografii gratuite la Oglinda Magică.

Închiderea sărbătorii de la Turceni va fi marcată simbolic de Parada Moto, organizată la ora 18:30 de Oltenia Bikers, la staţia Peco Lukoil. Până la ora ultimului spectacol locuitorii din Turceni se mai pot bucura de personajele de carnaval  care vor anima oraşul, iar seara de duminică se va încheia tot cu un spectacol, urmând să urce pe scenă Cornelia şi Lupu Rednic, Aurel Tămaş şi trupa Holograf, prezentator al serii fiind Mihai Mitoşeru.

Va fi o altfel de sărbătoare, şi pentru cei mici şi pentru cei mari, pentru ca toţi să simtă că sărbătoresc oraşul Turceni într-un mod inedit.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: