Campionii FC Argeș vine cu gândul la victorie la Târgu Jiu!

Recent retrogradată din Liga 1, Campionii FC Argeș speră să revină cât mai repede în prima ligă a României. Piteștenii vor debuta în stagiunea 2023/2024, la Târgu Jiu, în compania celor de la ACS Viitorul, meciul de sâmbătă fiind transmis în direct de toate televiziunile de sport care au ales să difuzeze meciurile fostelor prim-divizionare în prima etapă din Liga 2.

Antrenorul argeșenilor, Alexandru Pelici, venit la echipă după retrogradare, a analizat într-o oarecare măsură pe ACS Viitorul și se așteaptă la un duel complicat. În plus, conform celor spuse de el, echipa care joacă la Târgu Jiu nu au arătat deloc rău în amicale și pot pune probleme serioase formației lui.

ACS Viitorul a schimbat și ea aproape întregul lot în pauza de vară, așa cum a făcut și Campionii FC Argeș, motiv pentru care nici pentru ea nu e omogenitatea un punct forte.

Alexandru Pelici e convins că, dacă jucătorii vor pune în aplicare ce a lucrat la antrenamente, atunci victoria nu va fi scăpată de Campionii FC Argeș.

”Pentru asta ne-am pregătit, să începem cu bine sezonul. Avem partida cu Viitorul, un joc pe care ne dorim să îl câștigăm, iar dacă suntem pregătiți sau nu, vom vedea sâmbătă. Am văzut Viitorul în amicalul cu Buziaș, am fost la meci. E o echipă care a schimbat destui jucători, a adus mulți jucători, dar și a păstrat câțiva fotbaliști cu experiență din sezonul trecut, care ne pot pune probleme. E o echipă agresivă, e periculoasă pe tranziție, a făcut transferuri, a avut rezultate bunicele în pregătire.

Nu va fi ușor, ne așteaptă un meci interesant, cred că tot sezonul va fi complicat, nimeni nu va câștiga vreun meci înainte ca acesta să înceapă. Dacă vom pune în aplicare ce am lucrat, cred că vom veni de acolo cu puncte”, a spus Alexandru Pelici la conferința de presă.

În această campanie de achiziții de vară, Campionii FC Argeș a parafat 18 veniri, cam la fel ca și echipa lui Călin Cojocaru de la care au plecat în acest an 18 jucători. Cu echipa antrenată de Alexandru Pelici au semnat: Valentin Buhăcianu (ex FC Hermannstadt), Florian Haită (ex Universitatea Cluj), Adrian Scarlatache (ex CS Mioveni), Cristian Balgiu (ex Steaua), Ionuț Rădescu, Andrei Panait (ambii foști la CS Mioveni), Patrick Dulcea (împrumutat de la Farul Constanța), Robert Boboc, Milcho Angelov (ambii foști la FC Brașov), Ionuț Balaur (ex CS Mioveni), Denis Bujor (ex Unirea Slobozia, luat de la Farul), Bogdan Rusu (ex CS Mioveni), Adrian Grigore-Huideș (ex Albacete U19), Mario Tudose (Benfica U19), Andrei Zătreanu (ex CS Tunari), Bogdan Lazăr (împrumut de la Farul Constanța) Alexandru Răuță (ex Ohod Club – Arabia) și Josip Mihalic (împrumutat de la CFR Cluj).

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: