Horoscop

Valabil pe 3 martie

Berbec: La voi apar oameni speciali, lucruri care să vă suscite interesul şi o să fructificaţi situaţiile momentului care vă ies în cale. Se pare ca s-a îmbunatatit comunicarea cu partenerul de cuplu şi o să vă străduiţi să păstraţi nivelul ridicat de înţelegere şi poate vă căsătoriţi cât de curând.

Taur: Poate vă duceţi într-un city break sau va fi o altă surpriză de ziua mărţişorului. Se poate s-o porniţi la drum, c-o fi vreo zi de naştere sau aveţi de oferit cuiva un mărţişor, de oferit, de primit, e o tensiune emoţională care va ţine în priză.

Gemeni: Voi poate vă faceţi un pic de mişcare, practicaţi un sport, plecaţi în plimbare în parc, sau prin împrejurimi. O ieşire în lume, prietenii va invită să reluaţi nişte preocupări care să vă destindă, să consolidaţi şi relaţiile amicale, să nu vă lipsească socializarea.

Rac : E un moment ideal să salvaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală cu un mărţişor, un ghiocel, să nu ezitaţi. Poate-i invitaţi pe la voi pe cei dragi să sărbătoriţi primăvara şi să vă bucuraţi de veştile bune pe care-o să le-mpărtășiti la cafea, la un suc.

Leu: O cină romantică ar vorbi de la sine despre sentimente şi intenţiile pe care le-aveţi faţă de fiinţa iubită. O să vă ia prin surprindere mesajele, vizitele celor care va tot duc dorul şi o să petreceţi ziua cu ei, fie că rămâneţi acasă, fie că ieşiţi pe undeva, să vă relaxaţi.

Fecioară: Poate vă suna cineva care vă dă de lucru şi-o să fiţi încântaţi, c-aveţi nevoie de bani, ca orice om. O să aveţi ceva de sărbătorit şi poate ieşiţi în oraş, vă daţi întâlnire cu mai vechi şi mai noi prieteni c-aveţi planuri pentru nişte evenimente cu participare largă.

Balanță: Un anturaj vesel, care să se asorteze cu starea voastră de spirit şi o să vă prindă bine o ieşire cu grupul. Poate aveti musafiri, unii dintre ei s-or fi autoinvitat, poate pentru că are legătură cu mărţişorul şi unii vin, alţii pleacă, şi-o să tot fie casa plină.

Scorpion: Poate vă invita cineva dintre ai voştri, din familia lărgită, la un grătar, o cafea, să celebraţi sosirea primăverii. E cineva care vrea să ieşiţi la o întalnire şi poate fi punctul de plecare într-o aventură de-o viaţă, c-aveţi multe lucruri în comun.

Săgetător: Se poate să primiţi o invitaţie specială la un brunch, o fi ziua cuiva de naştere, ori de căsătorie. O să le faceţi o surpriză unor fraţi sau surori, şi scoateţi la plimbare, la pădure, după ghiocei, sau găsiţi altceva în ton cu sărbătoarea să vă rămână o amintire frumoasă.

Capricorn : Poate alegeţi un loc inedit în care să petreceţi o astfel de zi alături de fiinţa iubită şi să luaţi şi o decizie foarte importantă. Se poate să faceţi cunoştinţă pe la sindrofiile la care ajungeţi, cu vreun sponsor, un partener de afaceri, un colaborator de care să vă lege o muncă de durată.

Vărsător: Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva, să vă bucuraţi de faptul că sunteţi între ai voştri şi că vă remontaţi fizic, psihic. O să vă duceţi şi într-o vizită, o să staţi şi la aer, veţi diversifica programul, cât să vă hrăniţi şi sufleteşte, vă duceţi pe la spectacole, să scăpaţi de monotonie.

Pești: Vă scoate cineva la o cafea să se asigure c-o să lucraţi împreună la proiectul la care v-ar aduce bani şi poate şi faima. Întâlnire importantă, cu cineva care nu vrea să piardă şi îşi pune toate speranţele în răspunsul vostru, că vreţi să fiţi împreună.

Vizualizări: 1,005

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: