Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Canalizare deversată la Turcinești. Amendă!

Zeci de mii de lei amendă aplicată de către comisarii Gărzii de Mediu Gorj. Sancțiunea a fost aplicată unei firme de pe raza localității Turcinești care desfășoară activități de mentenanță la rețeaua de canalizare.

Angajații instituției de control au constatat faptul că s-a produs o deversare necontrolată de ape uzate pe terenul unei stații de pompare, fiind produsă poluarea solului, spun reprezentanții Gărzii de Mediu Gorj.

”Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au finalizat un control pe raza localității Turcinești în urma căruia s-a identificat o firmă care desfășoară activității de mentenanță la rețeaua de canalizare. Aceasta a produs o deversare necontrolată de ape uzate pe terenul limitrof unei stații de pompare producând poluarea solului și apei freatice. Fapta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 30.000 lei”, transmite Garda de Mediu Gorj.

Vizualizări: 1,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: