Când începe sezonul fenomen „Românii au talent”!

Momente duse la superlativ, concurenți care au demonstrat că merită să fie văzuți de o țară întreagă, emoții de neuitat și clipe de neratat propune Pro TV în noul sezon al showului „Românii au talent”.

Românii au talent este tot mai aproape de revenire, iar sezonul 14 se anunță a fi unul #fenomen, după cum spun realizatorii.

Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru cei care vor ridica sala în picioare cu ceea ce vor prezenta. Din 9 februarie, cel mai iubit show de divertisment din țară, revine la PRO TV, de la ora 20:30.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări.

”Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred așa ceva, cel puțin nu când mă gândesc la talentul românilor și la scena asta magică de la Românii au talent, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată.

Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al Românii au talent, iar noi îl simțim ca pe un fel de Revelion pentru programele și producțiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoții intense, cât și la râs și adrenalină. Și tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l și apăsăm de vreo două ori, pentru că pur și simplu uneori n-ai cum să te abții! O să vedeți!”, a spus Smiley înaintea lansării.

„14 #fenomen! Un sezon cum nu ați mai văzut, concurenți cum nu ați vrea să ratați și niște emoții binevenite... pe care mi-e greu să vi le și povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea.

Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen”, a adăugat și colegul său Pavel Bartoș.

Vizualizări: 774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: