Când revine la Pro TV serialul ”Clanul”, sezonul trei!

Unul dintre serialele românești de mare succes în România, dar și în alte țări, este Clanul, povestea cu schimbări neașteptate de situații de la un sezon la altul. ProTv adună milioane de telespectatori în fața micilor ecrane atunci când difuzează un nou episod iar acum, numeroșii fani ai serialului  așteaptă cu nerăbdare apariția sezonului trei.

Momentan, nu a fost comunicată oficial ziua lansării sezonului trei dar este așteptat primul episod în această toamnă. Practic se filmează deja de luni bune pentru că în luna mai s-a dat startul filmărilor pentru cel de al treilea sezon din Clanul și pe tot parcursul verii s-a lucrat intens.

„La 44 de grade jucăm cu hainele de final de sezon 2, când acţiunea avea loc la 10 grade maxim!”, a povestit actorul Marian Olteanu, pentru site-ul protv.ro.

Pentru a vedea noile aventuri și schimbări de situații, românii nu vor mai avea prea mult de așteptat. Potrivit informațiilor furnizate de Pagina de media, cel de al treilea sezon ar putea fi difuzat din 18 septembrie, în fiecare zi de luni, de la orele 20.00. Cei care sunt abonați la platforma Voyo vor putea urmări episoadele mult mai devreme.

Deja, actorii au făcut o serie de declarații cu privire la începerea noului sezon. O parte dintre aceștia au oferit și mici indicii despre cum va fi acțiunea.

„O să apară personaje noi”, a declarat Denis Hanganu, unul dintre actorii care interpretează un rol principal, pentru un reportaj realizat pentru emisiunea La Măruţă de la Pro TV.

„Pentru mine sezonul trei este cel mai important, pentru că este sezonul adevărului. Se întâmplă lucrurile la care v-aţi aşteptat de două sezoane încoace. Personajele sunt puse faţă în faţă cu adevărul”, a dezvăluit pentru aceeaşi sursă Anghel Damian, care este şi scenarist, şi regizor.

„E plin de suspans, sunt multe răsturnări de situaţie”, a dăugat actriţa Alexandra Sălceanu.

„Anul trecut pe vremea asta filmam pentru primul sezon. Nu-mi vine să cred că, la un an distanţă, filmăm pentru sezonul trei. Şi asta pentru că toată echipa a făcut o treabă extraordinară, iar cei de acasă ne-au fost alături în număr mare. E foarte multă muncă în spate, iar aprecierile lor contează foarte mult pentru noi toţi. Vor fi schimbări majore pentru personajul meu, David, sunt şi eu surprins pe măsură ce citesc scenariul şi abia aştept să văd cum vor percepe cei de acasă tot ce se va întâmpla cu el”, a spus Marian Olteanu, un alt actor în rol principal pentru protv.ro.

Serialul urmărește povestea a doi frați, Tudor (Denis Hanganu) și Pavel Achim (Marian Olteanu), care au fost despărțiți în copilărie și ajung în părțile opuse ale legii. Tatăl lui Tudor și Pavel, Laurențiu, lucra ca asasin pentru cel mai puternic lider al mafiei din București, Bebe Udrea zis Tătuțu (George Mihăiță).

Vizualizări: 7,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: