Miss Venezuela 2023 a murit la doar 26 de ani!

Ariana Viera, care a fost aleasă anul acesta Miss Venezuela 2023, a avut parte de un destin tragic. Tânăra de doar 26 de ani a decedat recent într-un accident auto. 

Miss Venezuela 2023, Ariana Viera, s-a stins din viață la doar 26 de ani, aceasta decedând după ce a adormit la volan și a intrat cu putere în mașina aflată în fața ei.

Paramedicii au ajuns la fața locului și au încercat să o resusciteze dar, din nefericire, tânăra a murit în drum spre spital. 

Mama Arianei a spus că fiica ei suferea de oboseală cronică. ”Au resuscitat-o și apoi a făcut un atac de cord. Au reînviat-o, dar a murit când au dus-o la spital pentru îngrijirea traumelor. Fata mea a adormit, era obosită”, a declarat mama ei.

Apropiații Arianei cred că și-a prevestit moartea. În urmă cu câteva săptămâni a postat un clip video pe pagina sa de Instagram și a scris ”Mă filmez pentru viitoarea mea înmormântare pentru că sunt întotdeauna în videoclipuri, nimeni altcineva nu o face”.

Ariana Viera urma să-și reprezinte țara natală la concursul Miss America Latină 2023 din Republica Dominicană în octombrie. De asemenea, urma să participe și la Miss World anul acesta și să îşi facă debutul într-o prezentare de modă din New York.

Presa locală a spus că tatăl victimei, care locuiește în Peru, a încercat să obţină o viză la timp pentru înmormântarea fiicei sale dar i s-ar fi eliberat documentul cu o zi prea târziu.

Galerie foto



Vizualizări: 2,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: