Când va începe noul sezon din serialul „Lia, soția soțului meu”!

„Lia, soția soțului meu”, serialul difuzat de Antena 1,  este unul dintre cele mai iubite filme ale momentului. O mulțime de oameni l-au urmărit cu interes, iar fanii așteaptă cu nerăbdare episoade noi.

Echipa de producție a filmului a venit cu vești bune la final de an și a anunțat că a fost aprobat al treilea sezon și deja încep pregătirile în acest sens.

Echipa de producție a serialului cu o captivantă poveste care a cucerit milioane de telespectatori, în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1, a venit cu vestea entuziasmantă a reînnoirii pentru cel de-al treilea sezon. Fanii vor fi încântați să afle că următorul capitol al acestei intrigante povești va fi difuzat în anul următor, tot la Antena 1.

Anunțul a fost făcut chiar de producătoarea Ruxandra Ion, care este încântată de faptul că povestea continuă. Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor actorilor care duc personajele la un alt nivel, precum și întregii echipe pentru toată treaba făcută.

„Este un lucru extraordinar că putem continua povestea Liei şi că publicul îşi doreşte să vadă în continuare acest serial la care se munceşte enorm. Această reuşită se datorează celor din faţa şi din spatele camerei, care pun mereu pasiune în ceea ce fac. Le mulţumesc pentru talentul şi dăruirea lor!”, a declarat Ruxandra Ion.

Unul dintre scenariști a dat din cază și a dezvăluit cum va decurge cel de-al treilea sezon din cel mai iubit serial al momentului. Radu Grigore i-a făcut pe fani să ardă de nerăbdare cu declarațiile sale, dezvăluind că urmează surprize extrem de mari.

Radu Grigore a dezvăluit că cel de-al treilea sezon va fi la fel de palpitant ca primele două sau poate chiar mai interesant. Cei doi îndrăgostiți vor avea parte de și mai multe provocări și o mulțime de obstacole vor ieși în calea iubirii lor.

Pe măsură ce filmările pentru al treilea sezon al proiectului sunt în desfășurare, actorii dezvăluie că noul sezon se anunță la fel de captivant ca celelalte două și promit că povestea va lua o turnură complet neașteptată, că personajele vor experimenta evoluții dramatice, iar pe scena serialului vor apărea fețe noi. Această veste entuziasmantă prefigurează un parcurs plin de surprize și intensitate.

Vizualizări: 3,174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: