Candidaţii USR în Gorj: avocaţi, antreprenori şi profesori!

Uniunea Salvaţi România (USR) Gorj a remis un comunicat de presă în care îşi prezintă candidaţii la alegerile parlamentare. Pe primul loc la Camera Deputaţilor este Sergiu Dîrnu, 27 de ani, specialist IT în cadrul unei companii multinaționale, iar Alin-Vasile Bîscă, 35 de ani, avocat și mediator, deschide lista la Senat. Candidaţii USR nu sunt cunoscuţi publicului larg, dar au CV-uri care îi recomandă. Pe listă sunt IT-işti, avocaţi, antreprenori şi profesori.
Echipa USR Gorj este formată din oameni care au câştigat respect în mediul profesional si social în care activează şi care consideră că politica se poate face și altfel, transparent şi cinstit, având ca beneficiar cetăţeanul, este prezentarea formaţiunii politice.


Candidaţii la deputaţi
Lista USR pentru Camera Deputaților cuprinde patru nume. Sergiu Dîrnu, 27 ani, s-a născut și a crescut în Târgu Jiu. A absolvit Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din oraș și Facultatea de Litere din cadrul Universității din București. Ulterior, a absolvit un master in Științe Politice în cadrul SNSPA, urmând și cursuri la Universitatea E.L. din Budapesta. În prezent, lucrează ca specialist IT la cea mai mare companie de software din lume.
George-Lucian Vintilescu, 34 de ani, este din Motru, a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, pe care a absolvit-o în 2005. A lucrat în diverse companii locale și multinaționale în București. Din 2015 se ocupă de propria companie de consultanță în marketing și vânzări în domeniul retail electro-IT.
Chilea Nicolae, 54 de ani, s-a născut în Hobița lui Brâncuși unde a copilărit și a urmat școala primară. A absolvit școala generală și liceul în Târgu Jiu și a devenit inginer absolvind cursurile Universității Transilvania din Brașov. A fost repartizat în Târgu Jiu unde trăiește și muncește de 30 ani. Este antreprenor, specializat în activități de management și consultanță, prestând servicii pentru firme multinaționale de top din domeniul retailului modern.
Gabriela Mîndru, 27 de ani, a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE București și un Master în Politici de Dezvoltare Locală și Regională la SNSPA. De-a lungul timpului a lucrat în mai multe organizații internaționale și locale din domeniul asistenței pentru dezvoltare rurală. În prezent coordonează un proiect de organizare comunitară.


Candidaţii la Senat
La Senat, lista este deschisă de Alin-Vasile Bîscă. Are 35 de ani, este avocat, mediator şi formator autorizat. Născut şi crescut în Târgu Jiu, acesta a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, pe care a absolvit-o în anul 2004, iar în anul 2008 a absolvit Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Din anul 2006 a luat contact cu profesia de mediator după participarea şi absolvirea cursurilor de formare a mediatorilor profesioniști organizate de către Centrul Pilot de Mediere Craiova în colaborare cu Ministerul Justiţiei, Ambasada Statelor Unite ale Americii la București şi Baroul Dolj. În același an şi-a început activitatea ca mediator voluntar. Este căsătorit din anul 2010.
Dumitru Miroiu, 47 de ani, s-a născut în Târgu Jiu și trăiește în comuna Drăguțești. A absolvit liceul Pedagogic Spiru Haret din Târgu Jiu și școala postliceală – tehnician electromecanic. A lucrat în domeniul minier și energetic, ocupând diferite funcții de conducere, iar în prezent este director general al unei firme din domeniul construcțiilor. Este căsătorit și are trei copii.
Viorica-Mariela Ungureanu, 48 de ani, este din Târgu Jiu. A absolvit în anul 1990 Facultatea de Matematică (specializarea matematică) a Universității din București. La terminarea facultății a fost încadrată, prin repartiție guvernamentală, în funcția de profesor debutant la Liceul „Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște. În anul 2000 a absolvit Facultatea de Matematică-Informatică (specializarea informatică) a Universității din Craiova. A obținut titlul de doctor în matematică în anul 2003 la Universitatea de Vest din Timișoara. În prezent ocupă funcția de conferențiar universitar în cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Este căsătorită și are doi copii.
PRINCIPII
USR Gorj susţine că militează pentru: transparență, onestitate, meritocrație, eficientizarea administrației publice prin debirocratizare și depolitizare, coerență, respect față de semeni și banul public, pentru o societate sănătoasă, educată și guvernată cu responsabilitate și bun simț.

Galerie foto



Vizualizări: 4,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: