Sergiu Dîrnu (USR Gorj): Am un avantaj, un trecut fără controversă

Un tânăr de 27 de ani deschide lista de deputaţi a Uniunii Salvaţi România (USR) Gorj. Târgujianul Sergiu Dîrnu lucrează la Microsoft, în Bucureşti, iar de marţi, 2 noiembrie, acesta intră în concediu fără plată şi vine la Târgu Jiu pentru a se pregăti de campania electorală. Sergiu crede că este vremea tinerilor şi, chiar dacă nu este cunoscut, spune că are un mare avantaj: are un trecut fără controversă.

Sergiu Dîrnu locuieşte în Bucureşti de mulţi ani. A terminat Facultatea de Litere, a făcut master în Ştiinţe politice, dar lucrează în domeniul IT, la compania Microsoft. Sergiu Dîrnu nu a mai făcut politică, dar îl susţine pe Nicuşor Dan încă din 2012. La alegerile de anul acesta, el a fost observator al USR la o secţie de vot.
El spune că a ajuns să intre în USR completând formularul de pe site-ul asociaţiei şi a fost sunat de un membru USR. „Mai târziu după ce s-a anunţat că vor face liste la nivel naţional am completat şi eu un formular pe site-ul USB, ca simpatizant. Le-am spus că îmi plac ideilor lor, mă regăsesc în ele şi că mi-ar plăcea să colaborăm. Am fost contactat prin iulie-august de un coleg de la USR, ne-am întâlnit, am văzut de viziuni are fiecare. Mi-a explicat că vor fi formate filiale în judeţe“, a declarat candidatul USR la Camera Deputaţilor.
Acesta şi-a luat concediu până în decembrie, pentru a se ocupa de campanie. Spune că va merge în toate comunele din Gorj, dar nu va promite marea cu sarea. În lupta electorală se bazează pe prieteni, colegi şi grupul USR de la Târgu Jiu. „Aş evita discuţiile pe idei astronomice, pe promisiuni. Din punctul meu de vedere e momentul ca oamenii mai tineri să îşi asume această responsabilitate, să se implice, să facă acest pas. Îmi imaginez că o să intru într-o zonă nu prea frumoasă. Poate nu activ, dar măcar să discute între ei, să analizeze. Nu am nimic de ascuns, am un CV fără controversă. Vreau să constituim o alternativă. Nu avem resurse excepţionale, nu avem aparatul de partid, dar mizez pe oamenii care vin cu un suflu nou. Nu există niciun fel de conexiune cu trecutul şi sper ca oamenii să aprecieze lucrul acesta“, a declarat Sergiu Dîrnu.

Vizualizări: 7,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: