Pesediştii îi cer să renunţe la candidatură. Călinoiu: N-am ce pierde!

Pesediştii îi cer lui Ion Călinoiu să renunţe la candidatură. Acest subiect este adus în discuţie la fiecare întâlnire organizată de conducerea partidului cu primarii şi şefii de organizaţii locale, susţinători ai lui Ion Călinoiu. Deşi Florin Cârciumaru nu recunoaşte că i-a cerut lui Călinoiu să renunţe la candidatură, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean a confirmat acest lucru. Călinoiu este decis să-şi joace şi ultima carte, spunând că nu mai are ce pierde.

Florin Cârciumaru a confirmat întâlnirile tot mai dese cu primarii, însă nu a recunoscut că i-a cerut lui Călinoiu să renunţe la candidatură. „Sunt obligat să mă duc la toate întâlnirile cu primarii, în calitatea pe care o am, să văd punctul de vedere la toată organizaţia. Vom organiza întâlniri cu toţi factorii de răspundere până când situaţia se va detensiona şi va intra în normalitate, dar nu este adevărat că i-am cerut lui Ion Călinoiu să renunţe”, a spus Florin Cârciumaru.
Deşi se ştie că nu sunt în relaţii foarte bune, Ciprian Florescu îi cere lui Ion Călinoiu să revină alături de partid. „Eu, personal, nu am purtat o discuţie cu domnul Ion Călinoiu, sunt mulţi alţii care sunt mai apropiaţi de dumnealui şi pot purta o discuţie decentă, civilizată cu dumnealui. Dacă acceptă o vorbă dinspre mine, eu l-aş ruga să se întoarcă în partid, să tragă alături de noi, pentru că este un om de valoare, care oricând poate să aducă un vot solid partidului. Ca independent e mult mai greu. Consider că locul domniei sale este în PSD”, a declarat Ciprian Florescu.
Ion Călinoiu a confirmat discuţiile cu Florin Cârciumaru, însă spune că nu-şi va retrage candidatura, pentru că nu mai are ce pierde. „Cu Florin Cârciumaru m-am sfătuit şi mă sfătuiesc de fiecare dată, bineînţeles că mi-a zis să renunţ la candidatură. Ciprian Florescu nu mi-a zis nimic, dar putea să vină să-mi spună în faţă, cum a făcut şi Cârciumaru. Eu le-am spus foarte clar că, de fiecare dată când am plecat pe un drum, niciodată nu m-am întors. Când mă duc să fac ceva, nu mă duc din duşmănie, din orgoliu, mă duc că ştiu că pot să fac bine”, a declarat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 2,313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: